About

ABOUT

Foto

Heel leuk dat je RunwithMoesy.com bezoekt. Mijn naam is Moesy, hardlopen is een passie en maakt een belangrijk deel uit van mijn leven. Net als van zovelen. Ik vind het ook leuk om mijn grote passie met anderen te mogen en kunnen delen. Dit zal voornamelijk bestaan uit het volgende: de leuke (running) events die je niet mag en wilt missen, trainingstips, wedstrijdverslagen, verslagen over hardlooptripjes, reviews tot fashion en nog veel meer. Wekelijks post ik een blog over voor actuele onderwerpen die mij en jou maar kunnen interesseren. En natuurlijk sta ik ook open voor ideeën. Dus heb je een idee? Neem dan contact met mij op. 

                                       
                                                       “Log off, shut down, go run”


HOW IT’S STARTED?

Hoe is dit alles eigenlijk begonnen? Vanaf jongs af aan heb ik altijd gesport, van voetbal, taekwondo, zwemmen, tennis en fitness. Dus je kunt wel zeggen dat ik een sportieve jongen ben en het inmiddels een lifestyle is geworden. De passie voor hardlopen is pas op mijn 25 jarige leeftijd (1 april 2013) en dat is geen grap. Het doel was om af te vallen. Vervolgens kreeg ik na een aantal weken van een vriend te horen om aan de Golden Tenloop (hardloopwedstrijd in Delft) mee te doen. Dat beviel zo goed en zag mezelf wel vaker een hardloopwedstrijd lopen. Vervolgens heb ik mij voor nog meer wedstrijd ingeschreven en zo is mijn hobby en passie voor hardlopen uitgegroeid tot wekelijks een paar keer trainen en minimaal 1 keer per maand een deelname aan een hardloopevenement. 

Al dat gesport zorgde ervoor dat ik mijn grenzen begon op te zoeken. Of er ver overheen ging. Die combinaties van sporten leidde tot deelname van mijn langste afstand tot nu toe namelijk de marathon. Ik loop nu een aantal jaren hard en houd mij alleen nog maar bezig met wegwedstrijden. Mijn favoriete afstand is de 10 KM en dat zal ook de focus zijn voor de komende tijd. Ooit wil ik deze afstand onder de 40 minuten gelopen hebben. Dat is al een uitdaging op zich. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: