HAPPY NEW YEAR 2021! πŸŽ†πŸŽ‡

Daar ben ik weer met een blog na hele lange tijd……

Vandaag begon ik na ruim 6 maanden niet te hebben hardgelopen het jaar 2021 sportief gezien heel goed. Ik heb maar liefst ruim 4 kilometer gelopen. IK moest wel echt helemaal schakelen en dat begon al met het uitzoeken van mijn hardloopoutfit want wat moet ik nou aan? Wel een sjaal of toch maar niet? Wel een muts en handschoenen of is dat wel te veel van het goede? Waar ligt mijn lampje ook al weer? Zal die wel opgeladen zijn? O ja en mijn sporthorloge die is vervangen door Garmin nog helemaal niet uitgeprobeerd terwijl ik hem een tijdje in huis heb. Hardloopschoenen waar liggen die dan? Ja heel veel vragen voor zo’n eerste loopje maar goed de spits moet toch een keertje worden afgebeten. πŸ˜‰ Zo bepakt ging ik de deur uit, even wachten tot ik bereik had met mijn sporthorloge en na ongeveer 10 minuten ging ik dan echt van start… spannend!


Het was heerlijk rustig buiten zo aan het einde van de middag en was ook donker dus ik kon lekker rustig lopen. Het voelde al wel gelijk alsof ik echt met iets nieuws begon, een nieuwe hoofdstuk in mijn leven… lol! Maar aan de andere kant ook weer zo vertrouwd (liep mijn standaard route). Na ruim 2 km liep ik weer terug om zo op ruim 4 km uit te komen.

YESSSS! I DID IT! πŸƒπŸΎβ€β™‚οΈ

Op zoveel vlakken is dit zo’n mooie mijlpaal. Best emotioneel wordt ik er van als ik dit zo aan het schrijven ben. Ik ben verre van waar ik was en waar ik weer wil zijn maar dat maakt nu even niks uit. Ik heb zoveel doelen die ik wil behalen (nog meer als die ik al had) maar ik ga stapje voor stapje (letterlijk en figuurlijk) daar aan werken.


Ook wil ik via deze weg toch een beetje mijn spijt betuigen naar jullie mijn volgers dat ik het afgelopen jaar nauwelijks van mij heb laten horen. Gelukkig begrepen heel wat mensen dat wel maar het is toch even goed om dat ook naar jullie te uiten. Ik hoop dat dat in 2021 in positieve zin zal veranderen en dat ik veel mooie momenten op hardloopgebied mag delen.

2020 is een jaar die we nooit zullen vergeten. 😷

Hopelijk wordt 2021 een beter jaar met geluk, gezondheid, vrijheid, vrede, plezier en vele hardloopkilometers πŸ˜€

Ps. Mijn sporthorloge heeft mijn loopje van vandaag niet goed onthouden of ik heb het niet goed ingesteld (moet je nagaan hoe veel ik moet schakelen) maar ik heb in ieder geval mijn work out erop zitten πŸ’ͺπŸΎπŸƒπŸΎβ€β™‚οΈ


RunwithMoesy – It will be fun!