Schermafbeelding 2018-03-26 om 13.39.20
2018 LA Marathon finisher
Schermafbeelding 2019-03-31 om 23.17.10
2019 LA Marathon finisher
Hi there!
Nog minder dan 2 weken en het is dan bijna weer zo ver. Dan zal mijn volgende hardloopreis gaan starten en komt mijn doel van mijn hardloopavontuur echt in zicht. Na maanden hard werken zal ik over iets meer dan 2 weken aan de start staan van mijn 3e achtereenvolgende LA marathon.
De zwaarste marathon die ik heb gelopen tot nu toe en toch ga ik hem weer lopen?! Ik ben gewoon van deze stad gaan houden. En zo lang ik niet voor de Tokyo Marathon (dit jaar gelukkig niet dan) en voor de Londen Marathon wordt ingeloot, is dit een mooi alternatief in het voorjaar.
 
Ik loop de marathon ook als een LA Loyal (meer dan 1 deelname achtereenvolgend) plus ik krijg dit jaar een speciale medaille omdat het de 35e editie wordt en ik in 2019 aan deze marathon heb deelgenomen. Het wordt wel een hele drukke bedoeling want waren er vorig jaar nog ruim 24.000 deelnemers, zijn er dit jaar nog maar een tiental inschrijvingen over (voornamelijk zullen die door de ex-Tokyo Marathon deelnemers worden bemachtigd is de verwachting). Oftewel de marathon is zo goed als uitverkocht en met ruim 35.000 deelnemers zal het een drukke bedoeling worden.
Gelukkig zijn de straten in Amerika / Los Angeles breed dus dat scheelt!
Nog “even” wat trainingen afwerken en dan ga ik weer een geweldig mooi (hardloop)avontuur tegemoet!
 
RunwithMoesy – It will be fun! 😀