Goedemiddag deze zondagmiddag,
Waar zal ik eens beginnen.. Pffff, ik kan zoveel schrijven over vandaag en er is zelfs nog geen halve dag voorbij! Natuurlijk ga ik bloggen om mijn gedachtes, gevoelens en gebeurtenissen met jullie te delen.
Zoals jullie vast en zeker hebben meegekregen is de Groet uit Schoorl uiteindelijk toch afgelast. Terwijl ik al heb ontbeten en klaar stond om de deur uit te gaan (gelukkig was ik er nog niet naar toe gereisd) kwam ik dit nog op Facebook tegen. 
Vervolgens heb ik mijn plannen gewijzigd en heb ik besloten om toch de “Groet uit Delft en omgeving” te gaan lopen.
Zo gedacht en zo gedaan. De eerste ruim 15 kilometer had ik de wind vol tegen en ook van de zijkant wat windvlagen. Ik koos er toch voor om mijn vertrouwde route (met hier en daar wat aanpassingen) te gaan lopen. Waar het kon probeerde ik wat lager te lopen en minder langs het water (wat hoger ligt op een bepaalde stuk van mijn vertrouwde route). In Vlaardingen liep ik voornamelijk door de bebouwde kom en daar viel de wind weer wat mee. Wat was het bikkelen op de heen weg. 
En dan de terugweg natuurlijk nog. Na ruim 15 kilometer was ik natuurlijk best Schermafbeelding 2020-02-09 om 12.03.18afgetakeld door de harde wind tegen. Maar goed, de wind zou ik nu voornamelijk mee hebben en dat was echt heerlijk. Ik merkte wel dat de wind iets wat veranderd was van richting (nu kwam die wat meer van de zijkant) maar nog steeds probeerde ik er het meeste uit te halen om er zoveel mogelijk van te profiteren. Kilometer voor kilometer kwam ik steeds dichter bij mijn huis en zat er een zware “Groet uit Delft en omgeving” editie erop.
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik aan het trainen naar mijn marathon toe die van Los Angeles. Deze zal plaatsvinden op 8 maart 2020 en dat is al over precies een maand! Daarom was het voor mij persoonlijk extra teleurstellend dat ik de 30 km wedstrijd van de Groet uit Schoorl niet kon lopen vandaag. Dat is dus de reden waarom ik vandaag toch ben gaan lopen en die 30 kilometer loopje moest lopen. Dit was dus een must dus vandaar.
Dit was mentaal en fysiek een hele zware opgave maar ik heb hem volbracht, so mission completed!
Hebben jullie nog plannen om te lopen, heb je al gelopen of blijf je vandaag toch thuis?

RunwithMoesy – It will be fun! 😀