Goedemiddag!

Daar ben ik dan weer eindelijk met een blog (hé hé). Het is pas mijn eerste blog die ik schrijf in 2020 en aangezien één van mijn goede voornemens is om in 2020 meer te gaan bloggen begin ik daar nu dus mee.

Wat is er al best veel gebeurd in de eerste maand van het jaar januari. Hieronder zal er in ieder geval genoeg komen te staan over wat ik in het kort achter de rug heb.

Nieuwjaarswinactie

2020 begon eigenlijk met iets wat ik altijd leuk vindt om te doen en nee dat is niet hardlopen, bloggen, reizen of iets dergelijks. Het was een give-away via mijn Facebook pagina, oftewel een ‘Nieuwjaarswinactie’ genoemd. Met deze give-away konden mijn volgers op Facebook leuke grotere en kleinere prijzen winnen waaronder een ‘Dagje Wellness voor 2, hardloopsokken, kaarten voor een theatervoorstelling, kaarten voor de Vakantiebeurs en nog veel meer prijzen. De animo was best groot maar had naar mijn mening nog wel groter gekund want er zijn ook nog wel vele prijzen niet gekozen en dus niet verloot. Ik vond het in ieder geval superleuk om te doen en zo wat leuke prijzen aan mijn volgers cadeau te kunnen doen.

Hoe vonden jullie deze give-away? Vaker doen?

Egmond Halve Marathon 2020

Voor je het weet staat je eerste hardloopwedstrijd op het programma. Nog licht

timehf2_canon-eos-7d-markii-73a0eace57d7485ea8bfe348e216c4b8_7949-2020-01-12-13-15-13.144009-thumb
Bijna bij de finish…

herstellende van de feestperiode en vakantie, lichamelijk (door al het lekkers wat ik heb mogen genieten) en mentaal (want zo’n feestperiode en vakantie is toch een gemis) was het niet makkelijk om in goede vorm aan de start van één van de zwaarste (al dan niet de zwaarste) hardloopwedstrijd / halve marathon van Nederland te staan. Het weer wat ze voorspelde voor deze dag was ook niet echt ideaal. Het zou koud en winderig worden en dat is niet op zijn zachts gezegd. Er was uiteindelijk sprake van windkracht 6/7 tegen op het strand en de koud was uiteindelijk vooral voor, tijdens (voor de eerste kilometers) en na de wedstrijd afzien. Dit in combinatie met het zware parcours waar je natuurlijk bijna 7 kilometer over het strand loopt, een zware klim aan het einde om het strand af te lopen, dan door het smalle onverharde wegdek door de duimen met hoogteverschillen, vervolgens het parcours door het natuurgebied met onverharde en verharde wegen en dat over 21.1 km. Uiteindelijk liep ik meer dan 4 minuten langzamer dan de editie van 2019 waar ik ook aan meedeed. Maar ondanks deze omstandigheden toch tevreden ben met mijn doorzettingsvermogen en dat ik het op de manier hoe ik het heb gelopen. Ik weet alleen niet of ik volgend jaar weer aan een nieuwe editie ga deelnemen. Ik wil natuurlijk ook geen afkeer krijgen voor zo’n zware winterklassieker.

Raw Organic Food

Ik wist het al in 2019 maar tot dat ik het pakketje zou ontvangen heb ik hier nog niks over gepubliceerd naar buiten toe. Nu ik mijn goodiepakket heb ontvangen, liet ik via mijn Facebookpagina vorige week weten dat ik als een Raw Runner ben gekozen! Super leuk en altijd een eer als je wordt gekozen om voor een bedrijf iets te mogen betekenen.

Het bedrijf genaamd Raw Organic Food is een bedrijf dat biologische producten verkoopt met de focus op sporters. Alle producten van Raw Organic Food zijn biologisch, simpel en zonder onnatuurlijke toevoegingen.

De komende tijd hoop ik meer duidelijkheid te krijgen wat ik precies als Raw Runner ga doen. Sowieso zal ik aan hardloopevenementen mogen deelnemen als Raw Runner dus natuurlijk ga ik jullie daarvan op de hoogte brengen via mijn social media kanalen!

Hiermee hoop ik ook met mijn andere goede voornemen om meer met andere bedrijven/organisaties samen te werken verder te kunnen uitbreiden en mijn ervaringen en kennis met jullie te kunnen delen middels mijn blog.

Road 2 Los Angeles Marathon

2019_3_22_46802Wow, nog minder dan 6 weken te gaan tot een van mijn hoofddoelen van 2020 is bereikt. Al maanden hard aan het trainen met hier en daar zeker nog wat punten die voor verbetering zijn maar mijn focus ligt al geruime tijd op deze marathon. Het scheelt dat ik deze marathon al 2 keer heb gelopen (2018 en 2019) dus ik weet voor een grote gedeelte wat mij te wachten staat. Ik kan mij zo volledig focussen op het trainen richting ‘The Day’. Alle praktische zaken zijn al geregeld dus ik kan niet wacht maar ik moet nog wel geduld hebben. To be continued dus…..

ASICSFrontRunner 2020

Hier kan ik kort over zijn. Ik heb mij aangemeld om ASICSFrontRunner te worden. Dit is als je mij wat langer volgt, niet de eerste keer (zelfs de derde keer). Ik dacht laat het ik het gewoon weer proberen, want wie niet waagt, wie niet wint. Zo gedacht, zo gedaan dus wie weet?! ASICS blijft en is één van mijn favoriete hardloopmerken en is natuurlijk een betrouwbare en een van de oudere merken. Ik hoop dat ik het merk mag representeren en mijn enthousiasme voor hardlopen in samenwerking met ASICS en andere FrontRunners te kunnen uiten.

Schermafbeelding 2020-01-29 om 15.23.04

Verder nog…..

  • Er komen zeker nog meer give-aways zoals eerder gezegd;
  • Samenwerkingen met huidige (en hopelijk nieuwe) bedrijven ga ik natuurlijk mee door;
  • Persoonlijke hardloopkalender voor het eerste halfjaar 2020 is zo goed als rond binnenkort maak ik bekend waar je mij eventueel kunt tegenkomen.
  • En nog vast veel meer maar dat zullen jullie vanzelf voorbij zien komen……

 

RunwithMoesy – It will be fun! 😀