Rotterdam, 7 april
 
Ik weet niet zo goed waar te beginnen. Afgelopen nacht heb ik een nachtdienst gedraaid. Aan de ene kant kwam dat niet heel verkeerd uit want zo was ik zondag overdag vrij (wat niet heel vaak voorkomt) maar aan de andere kant hoe gaat dat uitpakken als je wilt gaan supporteren bij de grootste marathon van Nederland?
 
Nou Moesy kwam 07.15 uur thuis, ging gelijk naar bed, had mijn wekker op 10.00 uur staan. Helaas werd ik niet wakker door de wekker (komt zelden voor) en had het geluk dat ik werd wakker gemaakt. Daardoor stond ik 10.30 uur op waardoor ik niet meer 11.00 uur in Rotterdam kon zijn. Een trein later gepakt en zo was ik 11.30 op Rotterdam Blaak.
 
Even een stukje doorlopen en voorbij de Kubus woningen stond ik dan langs de ‘heenweg’ aan de rechterkant van de weg voor de lopers. Daar stond ik dan met mijn bord, ‘koeienbel’ en fluitje in mijn mond. Uren heb ik daar staan rinkelen, fluiten als er een bekende voorbij kwam lopen en af en toe wat roepen.
De reacties waren zo leuk. Verrassend leuk hoeveel lopers en niet-lopers er op je letten en (leuke) reacties teruggeven, verbaal en non-verbaal!
56474612_429074027865834_6859827898660945920_n.jpg
 
Vervolgens ben ik nog op een paar andere locaties gaan staan, daarna ben ik een hapje gaan eten in de Markthal met als sluiting van deze dag de laatste lopers binnen zien komen op de Coolsingel met als afsluitende nummer Lee Towers met You’ll never walk alone natuurlijk!
 
Ik heb dan geen marathon gelopen vandaag (überhaupt niet gelopen zeg maar) maar de ervaring die ik vandaag heb opgedaan was wel marathonwaardig zeg maar. Het was echt bijzonder leuk om te doen, het weer zat mee, de reacties waren leuk, het was een leuk sfeertje (af en toe wel gezeur om mijn bord maar goed) en genoten van het supporteren.
 
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
 
Alle toppers die ik heb gezien, gesproken en degene die ik niet heb gezien super gedaan vandaag. Het was vast niet makkelijk door het weer maar jullie hebben het toch voor elkaar gekregen en dat telt! Wees maar trots 😀
RunwithMoesy

Deze diashow vereist JavaScript.